Beoordeling

airco-service-mijdrecht.png

Airco laten vullen in Mijdrecht
Geplaatst door Huisman op 07 apr. '17 | 9½ jaar actief op Marktplaats
Topservice!
In december 2014 de airco van mijn 324TD (R12 uiteraard) laten vullen met R437a. Pas nu, na drie jaar, lijkt de werking iets minder te worden.
Het valt me wel op dat de airco al vanaf het begin elke 7 à 8 seconde in en uitschakelt. Na lang uitzoekwerk, lijkt dat te komen door de hogedruk schakelaar. Die moet ik dus even vervangen door een exemplaar dat met iets hogere drukken kan werken. Daarna kom ik hem weer laten onderhouden. Dat moet tenslotte elk jaar.

Airco Service Mijdrecht in Mijdrecht
Geplaatst door Richard en Wendy op 05 jul. '16 | 10 jaar actief op Marktplaats
De airco werkte niet meer van mijn Volvo S70 (1999). Aangezien ik een specialist zocht leek Airco Service Mijdrecht mij een geschikt bedrijf.
Op 17 juni 2016 kwam ik daar in een brandschone garage terrecht en maakte kennis met twee aardige kerels die de airco zeer vakkundig gemaakt hebben.
Slechts een heel klein lekje bleek de boosdoener bij de aansluiting van de leiding op de condensor. Nieuwe O-ring was voldoende. Dus geen dure reparaties van pomp, verdamper, of magneetkoppeling etc, maar een grote meevaller. Voor een zeer schappelijk tarief werkt de airco weer ijskoud. Het leuke is dat je onder het genot van een kopje koffie bij de werkzaamheden aanwezig mag zijn, uiteraard met inachtneming van de veiligheid. Veel opgestoken van deze eerlijke monteurs. Ik kom hier zeker weer en kan iedereen met elk merk auto dit bedrijf van harte aanbevelen. Erg plezierig zijn de ruime openingstijden. Kreeg een keurig rapport mee. Top service, score: 10!
Groet, Richard

Naam: zweegman
Geplaatst op: november 7, 2015
Nogmaals bedankt voor jullie service. airco doet het weer prima,was als eens bij de dealer langs geweest en die zeiden gelijk dat het een nieuwe pomp ging kosten.En dat ie te vol zat geen idee ik had er al 5 jaar niks aan gedaan.Toppie mannen bedankt


Airco service Mercedes 300SE (W126) in Mijdrecht
Geplaatst door BT op 08 okt. '15 | 11 jaar actief op Marktplaats
Airco reparatie Mercedes 300SE (W126)

De airconditioning van mijn Mercedes 300SE (W126) gaf geen koude lucht meer. Na controle bleek een defecte relais de grootste boosdoener te zijn. Op basis van een duidelijke offerte is besloten tot reparatie van de airconditioning en is tevens het oude koelmiddel R12 vervangen door R437a. Ik ben uitstekend geholpen, alles werkt weer perfect en ik zal terugkomen voor het reguliere airco onderhoud. De meegeleverde certificaat geeft tevens inzicht in de waarden van de gecontroleerde punten.

Bing Tio, 8 oktober 2015

Airco leiding lek in Mijdrecht
Geplaatst door Huisman op 16 sep. '15 | 6½ jaar actief op Marktplaats
Vandaag zonder afspraak van Lelystad naar Mijdrecht gereden, met een lekkende airco koppeling, de koppeling werd extra aangeknepen en het systeem getest op druk opnieuw gevuld gecheckt. Alles werkt weer lekvrij.
Hier blijf ik terug komen. Hartelijk dank.


Ed Huisman
Lelystad 16-09-2015
Airco in Mijdrecht
Geplaatst door Röntgen op 01 jun. '15 | 8½ jaar actief op Marktplaats
Afgelopen jaar netjes geholpen met het stellen van diagnose, repareren en vullen van de airco van mijn oude Mercedes S-klasse.

Ruime openingstijden en ze hebben ervaring in / spullen voor oudere aircosystemen, heel prettig voor de youngtimerrijder. In mijn geval moest er het een en ander gebeuren, de medewerker was hierbij realistisch over de kosten en nam de tijd dingen uit te leggen.


Waeco Koelkast in Harmelen
Geplaatst door Peters op 29 jul. '14 | 9 jaar actief op Marktplaats
Net voor de vakantie storing met de Waeco Koelkast. De leverancier gebeld, welke mij doorverwees naar Airco Service Mijdrecht. Hier op korte termijn een afspraak gemaakt. De koelkast is gevuld en getest. Gereed voor vakantie dus koud bier mee. Hartelijk dank voor de vlotte en voortreffelijke service.


Airco Service in Mijdrecht
Geplaatst door CASSanitair op 13 mrt. '14 | 10 jaar actief op Marktplaats
Mijn Mercedes SL500 gebracht zonder afspraak.
Super goede service.
Deze mensen zijn er echt in gespecialiseerd.

Nooit geweten dat een Airco onderhoud nodig heeft.
Er gaat een wereld voor je open nadat je bij Auto Airco Service Mijdrecht bent geweest, wist niet meer dat de airco het zo goed zou moeten doen.

No nonsense verhalen.
Monteurs weten waarover ze spreken.

Casper
Airco service in Mijdrecht
Geplaatst door Aleven op 08 aug. '13 | 6½ jaar actief op Marktplaats
Perfecte service
Ze weten heel goed wat ze doen en konden feilloos een goede diagnose stellen, dit in tegenstelling tot de dealer
Verademing om dergelijke profi monteurs mee te maken.
Ze denken ook mee om een goedkope oplossing te vinden
reparatie airco in Mijdrecht
Geplaatst door Leliveld op 18 jul. '13 | 10½ jaar actief op Marktplaats
Gistermiddag gebeld omdat de airco van mijn vrouw haar ford focus al een tijd niet meer werkte. Vanmorgen kon ik direct al langskomen. Er was een reparatie nodig aan de compressor. Er is uiteindelijk een reparatie uitgevoerd zodat er niet meteen een geheel nieuwe compressor geplaatst hoefde te worden.

Dit bedrijf komt op mij zeer professioneel over en er wordt meegedacht aan een zo goed mogelijke (en goedkope) oplossing voor de klant.


Airco doet het weer prima. Ik (en zeker mijn vrouw) ben tevreden en kom hier zeker nog eens terug!!
airco opvullen in Mijndrecht
Geplaatst door eduard op 09 jul. '13 | 6 jaar actief op Marktplaats
Helemaal top. Korte tijd afspraak gemakt. Airco koelt nu prima.


auto airco service in Mijdrecht
Geplaatst door Wijnand Bos op 19 jun. '13 | 10½ jaar actief op Marktplaats
Vorig jaar mijn airco laten vullen bij een bekend bedrijf welk met een lage prijs adverteerde, na 4 maanden werkte de airco niet meer vanwege lekkage. Er is was niet goed gecontroleerd op lekkage en na dit termijn geen aanspraak op garantie meer.
Gister met de warme dagen even gebeld naar Airco Service Mijdrecht en ik kon er al over een uur terecht.
De airco werd heel goed gecontroleerd en er was lekkage ivm met een paar slecht sluitende o-ringen deze werden direct vervangen.
De airco is afgevult en koelt weer uitstekend de verwachting is dat er 2 jaar geen onderhoud meer nodig is.
Uitstekende volledige service op de airco en zeer kosten bescheiden in relatie met de uitgevoerde werkzaamheden.De klantvriendelijkheid, zorgvuldigheid en deskundigheid hoe wordt daar gewerkt valt in postieve zin op.De eerdere schijnbaar goedkopere aanbieder bestede er niet genoeg aandacht aan met als gevolg dat de airco weer onnodig snel service nodig. (te goedkoop=duurkoop)
Dit bedrijf is een eerste klas aanrader!


Auto airco service in Mijdrecht
Geplaatst door gerard op 04 jun. '13 | 11½ jaar actief op Marktplaats
Helemaal top.
Zonder afspraak te maken geholpen.
Airco koelt weer prima.
Echt een aanrader.


Airco van R12 naar R437a in Mijdrecht
Geplaatst door Frans op 13 mei '13 | 9 jaar actief op Marktplaats
Vorig jaar fantastisch geholpen met de airco, door dit illustere duo met de brandschone garage in Mijdrecht. Heb een oldtimer Mercedes met airco nog op R12 en die is vervangen door R437a. Met een zeer grondige check werden er ook nog 2 zwakke/ sterk versleten plekken op een slang gerepareerd en de droger vervangen. Daarna extra lang gevacumeerd. Waarna alles perfect werkte. Geweldig en voor een zeer schappelijk prijsje. Liefhebbers

Reuze bedankt, mannen!


airco diagnose + opvullen in Mijdrecht
Geplaatst door Ivo op 11 mei '13 | 11 jaar actief op Marktplaats
Kon zo terecht op Hemelvaartsdag om de airco van mijn Astra na te laten kijken.
Snelle diagnose en systeem opgevuld. Alles duidelijk uitgelegd en een kop koffie toe.
Al met al reed ik voor een zeer acceptabel bedrag terug in een koele auto!


Auto-airco service in Mijdrecht
Geplaatst door Ruud op 07 mei '13 | 10 jaar actief op Marktplaats
Vanwege de goede recencies over dit bedrijf ben ik vandaag met mijn Mazda RX-8 eens in Mijdrecht langsgegaan om een indruk te krijgen van dit bedrijf. Ik heb de RX-8 (vanaf nieuw) al 4 jaar en de airco was nog nooit geserviced. Het bedrijf zag er goed, schoon en erg geordend uit en de 2 aanwezige medewerkers/eigenaren wekten vertrouwen. Het was ca. 13.30 uur en ik kon direct worden geholpen. De aircovloeistof werd door een volautomatisch apparaat uit het aircosysteem weggezogen, de aanwezige olie beoordeeld, etc. en uiteindelijk weer gevuld en het systeem getest. Er zat (nog) 300 gram koelvloeistof in de airco, terwijl er 430 gram aanwezig hoort te zijn; het was dus beslist nodig en de moeite waard om e.e.a. te laten servicen. De werkzaamheden werden tot volle tevredenheid uitgevoerd door de (gemotiveerde) eigenaren van het bedrijf en ik ben van plan om de volgende service-beurt opnieuw op dit adres te laten uitvoeren.


Ruud W.-Lopik
Airco diagnose op skyline gtr in mijdrecht
Geplaatst door wikaash op 04 mei '13 | 9 jaar actief op Marktplaats
Weer een geweldige service van airco service mijdrecht. Die nu voor de tweede keer de airco in mijn Nissan skyline r32 gtr werkend heeft gekregen zonder enige handleiding te hebben van deze import auto.

Deze keer ben ik langs gegaan omdat mijn aircopomp niet aansloeg . Ik dacht zelf dat het systeem weer leeg was, maar dat bleek na een vakkundige diagnose niet waar te zijn. Alle systemen nagelopen tot dat we uitkwamen op een losse connector bij het bedieningspaneel (mijn schuld, radio vervangen maar connector niet goed terug gezet). Nadat die er weer goed in was gezet werkte alles weer prima.
Dit is een zeer bekwaamt en klantvriendelijk bedrijf. (btw is het ook nog eens een van de schoonste werkplaatsen die ik ooit heb gezien)
Hartelijk bedankt heren


Airco vullen in Leiden
Geplaatst door NV op 24 apr. '13 | 9 jaar actief op Marktplaats
Ik ben zeer goed geholpen voor het vullen van de airco van mijn klassieke jaguar. Ik kon snel terecht, 's avonds werd er gewoon doorgewerkt, een mogelijk defect bleek geen defect maar alleen een moeilijk vindbaar los contact (eerlijk! en snel verholpen). Meekijken met een kopje koffie erbij was standaard en daarbij kreeg ik nog nuttig en gericht advies.
Top!
(en dat voor ca. 40% van wat de dealer hiervoor offreerde)
Airco van mijn auto nakijken in Mijdrecht
Geplaatst door Sjer op 20 apr. '13 | 6½ jaar actief op Marktplaats
Het zonnetje begint weer aardig te schijnen en het werd te warm in mijn auto. Mijn airco werkte niet naar behoren en heb toen een afspraak gemaakt bij Airco Service Mijdrecht. Na een telefoontje kon ik direct langskomen. Het bleek dat mijn airco bijgevuld moest worden.
Na een klein uurtje kon ik weer in een heerlijk koele auto huiswaarts rijden. Prima service !! Een aanrader !!


Airco kapot in mijdrecht
Geplaatst door pothuyske op 02 sep. '12 | 8 jaar actief op Marktplaats
Na een fijne vakantie bleek mijn airco stuk te zijn, na wat speurwerk kwam ik in Mijdrecht bij een zeer net bedrijf uit. Na deze gebeld te hebben kon ik snel geholpen worden. Daar aangekomen werd mijn auto dan ook goed en vakkundig gerepareert en werkt mijn airco dan ook weer naar behoren.
Kort om wat een bedrijf, zo netjes en verzorgd ik zal daar dan ook zeker terug komen
Bedankt jongens voor de top service!


Airco in Nieuwegein
Geplaatst door Dave op 30 mei '12 | 9½ jaar actief op Marktplaats
A very good service, Thank you very much, My CLS Air-condition was defect, I thought! After test it was the pressure senor needed to rest. The sensor was rested and air-condition started to work. At the same time they have seen there were more errors exist in the system. It was quite busy at the time and they ask me if I can come later during this week to check the complete car system with original Mercedes-Benz tool. Today evening I had time to go there, my car has been checked all the unwanted errors have been removed. And all these just for 45 euros with good service!!!! Thanks


Airco problemen in Zeist
Geplaatst door Rutger op 28 mei '12 | 11 jaar actief op Marktplaats
Wegens de lovende reacties besloten om hier naartoe te gaan wegens mijn defecte airco. Aan de telefoon vriendelijk te woord gestaan, ik kon dezelfde dag langskomen voor een diagnose.
Na een eenvoudige lektest bleek de condensor lek te zijn. Deze was niet op voorraad en diende besteld te worden. Offerte meegekregen van €460 voor de reparatie! Tevens diende ik ter plekke €43 te betalen voor de lektest waar van te voren niets over was afgesproken (en slechts 10 minuten werk was).
Na bij diverse andere firma's te hebben geïnformeerd bleek de reparatie elders ook flink goedkoper uitgevoerd te kunnen worden (€90 verschil).


Airco checken en vullen in Amsterdam
Geplaatst door Lambert op 27 mei '12 | 11½ jaar actief op Marktplaats
Sinds kort bleek dat de airco van mijn 911 niet meer werkte, dus ben ik afgelopen donderdag 24 mei op zoek gegaan naar een airco specialist in de buurt van Amsterdam en via google bij dit bedrijf uitgekomen. Via de telefoon keurig te woord gestaan over de mogelijke oorzaken kon ik dezelfde dag nog terecht! Waar zie je dat nog. Erg vriendelijk geholpen en tijdens het uitvoeren van het werk werd alles duidelijk uitgelegd. Tijdens de check bleek dat de reden dat de airco niet meer werkte was omdat er te weinig druk op het systeem zat. Verder geen lekkage of andere problemen dus na 3 kwartier stond ik weer buiten met een ijskoude werkende airco.
Echt een aanrader; vriendelijk, klantgericht en vakkundig personeel, zeer ruime openingstijden en een professionele uitstraling . Voor mijn volgende check kom ik hier zeker terug.


airco bijvullen in Mijdrecht
Geplaatst door danneveld op 23 mei '12 | 4 jaar actief op Marktplaats
Ik kan ieder aanraden om voor z`n airco naar deze aircoserviceMijdrecht te gaan, ik heb hier ook mijn auto mazda mx5 met het oude R12 aircosysteem laten bijvullen met het nieuwe aircogas en dit is geheel prima gedaan, dus kortom een prima aircoservice, ook als u nog een oud aircosysteem heeft!!


airco bijvullen in Mijderecht
Geplaatst door Theo op 13 mei '12 | 4½ jaar actief op Marktplaats
Flexibele openingstijden goed en professioneel geholpen, bedankt!!


Condensor vervangen in Mijdrecht
Geplaatst door Vossen op 12 mei '12 | 9½ jaar actief op Marktplaats
Top service, zeer vakkundig, flexibele werktijden wat zeer gemakkelijk is.


Mijn airco blaast als nooit tevoren!
Condensor vervangen in Mijdrecht
Geplaatst door Vossen op 12 mei '12 | 9½ jaar actief op Marktplaats
Top service, zeer vakkundig, flexibele werktijden wat zeer gemakkelijk is.


Mijn airco blaast als nooit tevoren!
Airco vullen in Mijdrecht
Geplaatst door Peter Taal op 23 mrt. '12 | 8 jaar actief op Marktplaats
Zeer goed geholpen bij dit bedrijf. Gebeld over advies en had voor de volgende dag gelijk een afspraak. Ook 's avonds bereikbaar en open en dat is een mooi iets. Daarnaast super geholpen in hun schone en nettte werkplaats. Diagnose was snel gesteld en het vinden van het lek ook. Waarna er in goed overleg en hun goed onderbouwde verhaal besloten werd om de corrosie op de aansluiting te verwijderen, het rubber te vervangen en daarna op nieuw af te persen in plaats van een nieuwe condensor. Wat hun dan ook gelukt is. En mij weer een hoop geld gescheeld heeft.
Mooie meevaller was dat alleen het rubbertje en de airco service beurt werden afgerekend en niet de arbeidsuren. Top service!


Airco probleem in Haarlem
Geplaatst door Anton op 04 sep. '11 | 5½ jaar actief op Marktplaats
Ik had met mijn Audi A3 problemen met het airco systeem. Blies alleen warme lucht.
Na een check in een garage werdt geconstateerd, dat de pomp stuk was en moeten vervangen worden. Kosten ca. 1000 - 1100Euro
Inbouw van een tweedehands pomp met twee jaar garantie, kosten ca.700Euro
Na verder zoeken kwam ik "Airco Service Mijdrecht" tegen.
Na een tel. afspraak werd ik opgewacht en direct geholpen. Na 20 minuten zoeken werd de oorzaak duidelijk van het airco probleem.Die was verorzaakt door een elektrische storing. Biede ventilatoren werkten niet. Zekering was gesmolten.De pomp bleek goed.

 

Uitlezen en wissen storingen niet in rekening gebracht.
Jaarlijkse check airco leeghalen / vullen / vacumeren / olie vervangen / UV vloeistof
toegevoegt.
Interieurfilter vervangen.
Totale kosten 129,75Euro incl. BTW
AIRCO WERKT WEER PERFECT.

Dit bedrijf straalt rust en vakmanschap uit.
Klantvriendelijke en bekwame monteurs.
Zeer goede service, betaalbare prijzen!

Bedankt en tot de volgende keer.


airco vullen r12 in mijdrecht
Geplaatst door Lex op 31 aug. '11 | 7½ jaar actief op Marktplaats
Super service, gisteren de r12 van mijn w124 een jaarlijkse service laten geven en laten vullen. Koelde weer naar 7 graden met een buitentemperatuur van 22 graden, helemaal blij :-) Bedankt heren!


airco bijgevuld en schoongemaakt in Vinkeveen
Geplaatst door uurwerk op 26 aug. '11 | 9 jaar actief op Marktplaats
goede service goede uitleg top afz 270 cdi


Aircosysteem nakijken en bijvullen in Voorhout
Geplaatst door Carlos op 24 mei '11 | 9½ jaar actief op Marktplaats
Via marktplaats in aanraking gekomen met airco service mijdrecht. Even gebeld, werd vriendelijke en netjes te woord gestaan. Ik kon komen wanneer het mij uitkwam. Geen wachttijden en ruime openingstijden. De compressor van mijn V6 maakte een rammelend geluid en koelde niet meer goed. Na een volledige check is mijn systeem weer gevuld, geen gerammel meer en het is zowaar weer fris/koud! Ik kon relaxed wachten in de wachtkamer met koffie, krantje en tv. Ideaal. Al mijn vragen zijn verder prima en proffessioneel beantwoord. Lokatie is ook netjes en goed te vinden. Gewoon goed dus. Mijn auto's gaan hier voortaan heen ipv de dealer. (want kwaliteit/prijs verhouding is hier gewoon goed.)


Vullen auto aircosysteem in Mijdrecht
Geplaatst door bj.vanderwijngaart op 19 mei '11 | 11 jaar actief op Marktplaats
Ook mijn Benz uit 1985 had een leeg aircosysteem toen ik hem vorig jaar kocht.
Na wat zoeken op internet vond ik dit bedrijf: op mijn vragen reageerde men direct en het kwam bij mij vakkundig en serieus over. En dan die ruime openingstijden!
Mijn aircosysteem werd gecontroleerd op lekken en daarna getest op werking van de
verschillende onderdelen. Een haperende elektrische verbinding van de fan werd even onderhanden genomen: alles werkt. Na het vullen met koelmiddel en smeerolie werd het systeem getest en goed bevonden, niet slecht voor een auto van 25 jaar oud!
Erg vriendelijke bediening, ook een collega kwam nog even een tip geven over het kachelventiel dat open bleef staan.


airco service in Mijdrecht
Geplaatst door Dennys op 12 mei '11 | 8½ jaar actief op Marktplaats
Taxi bedrijf dat nu ook aan airco onderhoud doet.
Binnen een uur goed geholpen en mijn oudere Benz uit 1992 met de R12 vervanger R413a gevuld.
Eerst systeem serieus gecontroleerd met stikstof, gelukkig bleek alles nog ok.

Daarna de airco gevuld met het vulmiddel, olie etc en voorzien van nieuw ventiel en afdekdopje.
Kreeg zelfs ook nog wat goede andere adviezen:
- olieslangetje van mijn niveauregeling bleek lek, kreeg een mesje en schroevendraaier om het meteen te verhelpen.
- Ook bleek een kap van mijn koelvin te missen. Kijk, da's meedenken!

Airco is weer koud en alles werkt weer als vanouds. Aardige en vakkundige mensen.
Top service!
Airco check in Mijdrecht
Geplaatst door Jurjen op 05 mei '11 | 10½ jaar actief op Marktplaats
Geweldige service! Airco ratelde wat en ik was al bang voor grote reparaties. Getest op lekken, fluor ingespoten samen met olie en het gas, waarna alles weer werkte. Niet gedacht dat hij zo koud kon worden + de ratel is weg!!

Thanks!


onderhoud airco in Amsterdam
Geplaatst door JR op 29 apr. '11 | 11 jaar actief op Marktplaats
Bekwame mensen. Airco werkt weer. O ja, klantvriendelijk!
Airco opnieuw afgevuld in Kamerik
Geplaatst door Stef op 23 apr. '11 | 10 jaar actief op Marktplaats
Zeer goede service van een klantgericht, kundig bedrijf.
Vrijdagavond om 19.00u kon ik terecht en om 20.00u stond ik weer buiten met een prima werkende airco.
Aanrader dus.

Stef.
Airco controle/bijvullen. in Bleiswijk
Geplaatst door k.philipse op 24 mrt. '11 | 8½ jaar actief op Marktplaats
Op zaterdagmiddag binnen het uur de airconditioning weer in orde. Na grondige eindcontrole een redelijk bedrag afgerekend. Zeer vriendelijke monteur die de tijd neemt om zaken uit te leggen. Al met al de rit van 2 uur heen en weer waard. Volgende keer weer naar dit adres.
Vervanging airco pomp. in Mijdrecht
Geplaatst door john op 05 jan. '11 | 5½ jaar actief op Marktplaats
Vorige week bij dit bedrijf geweest voor een defecte aircopomp aan de auto van mijn vrouw.
Ik ben keurig tewoord gestaan door de aanwezigen en goed geinformeerd over de mogelijkheden. Dit bedrijf straalt kundigheid en vertrouwen uit, is schoon en opgeruimd. Kortom een echt bedrijf waar de klant centraal staat en service een begrip is.
Helemaal TOP! Een dikke 10.


Airco controle + opnieuw vullen in Mijdrecht
Geplaatst door Linda op 24 nov. '10 | 10½ jaar actief op Marktplaats
Vanavond voor het eerst geweest i.v.m. minder goed werkende airco. Vakkundig te woord gestaan en het probleem is keurig verholpen. Echt een aanrader!
airco service in Mijdrecht


Geplaatst door Hans op 23 aug. '10 | 11½ jaar actief op Marktplaats
Mitsubishi Grandis.
Airco-slang was gescheurd.
Vervanging van dit onderdeel bij dealer was niet mogelijk omdat onderdeel uit Japan moest komen. Daarbij was het ook nog eens een duur onderdeel.
Er werd door aircoservicemijdrecht aangeboden bestaand onderdeel te herstellen.
Dit is uitgevoerd (in juni) en is nog steeds perfect.
Tevens is airco ook weer goed gevuld en gechecked op andere punten.

Prima service en prijs.
Bij het wachten ook koffie gekregen, en die was ook prima.
airco vullen auto in mijdrecht
Geplaatst door patrick op 27 jul. '10 | 8½ jaar actief op Marktplaats
Wat een superbedrijf! Voor weinig geld de airco gevuld. Er mankeerde nog wat aan mijn ventilator welk probleem meteen ter plekke werd opgelost. Heerlijke koffie, aardige lui en zeeeer goede service! De volgende check doe ik volgend jaar maar in het voorjaar voor de warmte begint, dan loop ik met dit bedrijf zeker geen risico op saunapraktijken tijdens de ritten! Een dikke vette 10!


aircocheck in mijdrecht
Geplaatst door Oscar op 24 jul. '10 | 10½ jaar actief op Marktplaats
Vandaag geweest om mijn honda Jazz te controleren/vullen top.
Ik moest de airco gewoon lager zetten want het werd weer ijskoud in de wagen.
Nette transparante service een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Hartelijk dank en jullie zien mij terug voor controle.
airco vullen in leeuwarden
Geplaatst door walter op 16 jul. '10 | 11½ jaar actief op Marktplaats
Super mijn aico werkt weer van mijn 1978er Chevrolet Caprice hier in Friesland wouden ze hem alleen ombouwen maar hier werd het gewoon gevuld met R-401A en het word weer koud in mijn auto. Was gisteravond om 9uur daar en werd niet moeilijk overgedaan en 23uur was het klaar. Toppy de service daar en de koffie was lekker


airco check in mijdrecht
Geplaatst door marcel op 11 jul. '10 | 10½ jaar actief op Marktplaats
zaterdag airco koelt niet meer op vol vermogen,zondag ochtend dit bedrijf gebeld .raad eens ik kon gelijk langs komen.top service en lekkere koffie,na een uur kon ik in een gekoelde auto verder. top zelfs op zondag


Airo bijvullen auto in Amsterdam
Geplaatst door Oerlemans op 10 jul. '10 | 10½ jaar actief op Marktplaats
Ik ben gisteren bij dit bedrijf geweest, en het was echt een verademing om te zien dat er nog mensen zijn die de tijd nemen om je een en ander uit te leggen. Twee voorkomende kerels, goed gemanierd, en aardig.

Bleek dat het niet mijn airco was, maar mijn ventilator die niet aansloeg. Na toch ruim een half uur met mijn auto bezig geweest te zijn, werd mij niets in rekening gebracht.

Ik adviseer iedereen die zijn/haar airco wil laten bijvullen naar dit bedrijf te gaan.

Ze krijgen van mij een 10!


Volledige check in Ijsselstein ut
Geplaatst door Rudy op 08 jul. '10 | 10½ jaar actief op Marktplaats
Gewoon top-service voor een fatsoenlijke prijs. Afgelopen zaterdag rond 18:00 uur gebeld en kon om 20:00 uur gewoon langskomen. De mannen weten duidelijk waar ze over praten en waar ze mee bezig zijn. Ik had ''s middags zelf een andere compressor gemonteerd en voor de zekerheid dus ook maar even met stikstof gecheckt op lekkage. Niks aan de hand, vullen maar en ik rijd weer ijskoud door het zonnetje.

Heren bedankt.


Airco bijvullen in Bilthoven
Geplaatst door Kees op 30 jun. '10 | 7½ jaar actief op Marktplaats
Vanavond geweest voor de jaarlijkse check.
Netjes geholpen, zeer goede uitleg van de werkzaamheden.
Koffie gehad en daarna weer met een heerlijk koelende airco naar huis.
Tot de volgende check.
R12 vervangen door R401 in Westzaan
Geplaatst door Frank op 25 jun. '10 | 11½ jaar actief op Marktplaats
Topbedrijf! Kon dezelfde dag nog langskomen met mijn 940 met R12-systeem. Namen uitgebreid de tijd (anderhalf uur) om het systeem te controleren en te vullen. Systeem was helaas lek, maar ik heb toch de gok gewaagd om het systeem te vullen, samen met een lekstopper en UV-kleurstof. In elk geval is het systeem nu weer ijskoud. Hopelijk houdt ie het een tijdje vol. Bedrijf is echt een aanrader, zeker gezien de ruime openingstijden. geen poeha, gewoon vriendelijke lui.


Airco afvullen. in Gouda
Geplaatst door Fer op 06 apr. '10 | 8 jaar actief op Marktplaats
Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.

Airco is afgevuld,filter/droger en het interieurfilter zijn ook vervangen.
Het bedrijf komt zeer proffesioneel over.
Ze weten heel goed waar ze mee bezig zijn.

Airco werkt weer perfect zonder nare geurtjes en wordt weer heerlijk koel.
De zeer goede/flexibele openingstijden hebben mij ook over de streep getrokken hier de beurt uit te laten voeren.

Geen moment spijt van gehad.
Kortom goede service met vakkennis aanwezig.


in
Geplaatst door tariqderek op 02 sep. '09 | 8½ jaar actief op Marktplaats
hoi ik wil me airco invullen


in
Geplaatst door Alberto op 17 aug. '09 | 10½ jaar actief op Marktplaats
Supergoed geholpen. Ik heb een ouder aircosysteem waarvan ik niet wist of dat het wel goed functioneerde. Andre heeft me top geholpen en uiteindelijk bijgevuld met R401a gas, waardoor de airco het weer als nieuw deed! Eenvoudige zaak met kundige en eerlijke mensen tegen een lage prijs! Kan niet beter! Goede koffie!

Contact opnemen
Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Mail ons Direct contact