Dakairco's en koelkasten

Wij doen ook het onderhoud en opnieuw vullen van:

  • Waeco Domatic dakairco's voor camper/caravan 
  • Waeco Dometic dakairco's voor vrachtwagens [standairco]
  • Koelkasten voor camper/caravan 
  • Waeco Dometic Koelboxen
 

Ook leveren wij nieuwe dakairco's koelkasten en koelboxsen van Dometic Waeco, vraag naar de mogelijkheden.

Airco units voor truck & bestelwagen – twee voor alle gevallen!
Ontspannen uitrusten – veilig aankomen

Een koele cabine tijdens het rijden is tegenwoordig standaard.
Tijdens het rusten moesten veel chauffeurs kiezen uit twee kwaden: zweten in een hete cabine of rusten met draaiende motor, wat natuurlijk niet is toegestaan. Nu is er een beter alternatief: WAECO CoolAir standairco’s bieden perfecte voorwaarden voor ontspannende pauzes om daarna weer geconcentreerd en veilig door te rijden.

U heeft de keuze uit twee systeemoplossingen: de dakairco CoolAir RTX1000, RTX2000 en de splitairco CoolAir SP 950, ieder met voertuigspecifieke montage toebehoren. Beide installaties zijn speciaal ontwikkeld voor vrachtwagens en stationair gebruik. Niet als vervanging voor de voertuigairco, maar als een perfecte aanvulling. Ze nemen de door deze airco ingestelde temperatuurverhoudingen over en scheppen door ontvochtiging van de lucht een aangenaam klimaat. Overdag voorkomen ze dat het te warm wordt, ’s nachts houden ze de temperatuur op een goed niveau.

Dakairco’s camper/caravan
Klassieke airco dakunits
Maximale efficiëntie en plaatsbesparing wordt door de dakairco’s bereikt. Een geniaal systeem naar het voorbeeld van de natuur: stijgende, warme lucht wordt aangezogen en afgekoeld, terwijl de gekoelde lucht op natuurlijke wijze omlaag stroomt. Dometic dakairco’s zijn voor de gangbaarste dakluiken met de afmetingen 40 x 40 cm ontworpen. In de regel kan het bestaande dakluik vervangen worden door de airconditioner.

 

 

 


Contact opnemen
Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Mail ons Direct contact